LA “KANSA WAND” EN L’AYURVEDA

Les Kansa Wands són unes eines que comunament s’utilitzen a l’Índia d’acord amb la seva filosofia de salut, el Ayurveda. La composició del metall que hi ha en l’extrem d’una Kansa Wand (coure, estany i zinc) és un aliatge de metalls ancestral curativa que, en ser aplicada sobre la pell, ajuda a equilibrar els centres d’energia (Chakras), equilibra el ph de la pell, alleuja la tensió muscular, relaxa profundament el sistema nerviós (ajudant a un major enfocament i a millor descans), elimina l’estrès i esborra el seu rastre, i refreda els teixits, cosa fantàstica per a aquelles persones que tenen malalties de la pell «calentes» com l’acne o la rosàcia.

Les Kansa s’escalfen lleument en entrar en contacte amb la pell, i és automàtica la sensació de benestar que proporciona. És relaxant i indueix a un estat gairebé meditatiu.

BENEFICIS DE LA KANSA WAND PER A la PELL DE LA CARA

Un massatge facial amb Kansa estimula la producció de col·lagen i elastina i augmenta la producció d’àcid hialurònic preservant de la deshidratació. Té propietats antibacterianes i antifúngiques i disminueix el temps de curació dels teixits. L’efecte final és un rostre descansat, allisat i radiant.

La Kansa Wand pot ser utiliztada per tothom. Amb l’ús continuat de la Kansa veuràs grans millores físiques i emocionals.

Comparteix l'article a les teves xarxes socials!

Articles relacionats