REFLEXOLOGIA PODAL

La Reflexologia es basa en el tractament de zones reflexes, o cosa que és el mateix, en fer massatge en certes zones que són el reflex, en una zona concreta del cos (el peu en aquest cas).

Aquesta té el seu origen en el descobriment de la medicina al·lopàtica, en la qual es va observar que a causa de l’organització embrionària primària en segments, existeixen interconnexions entre òrgans interns i zones de la pell.

Així, és típic, el dolor de bufeta reflectit en l’espatlla, les afeccions de cor reflectides al braç esquerre o fins i tot el mal de panxa reflectit i relacionat amb afeccions del raquis dorsal.

La Reflexologia Podal aprofita els coneixements sobre les connexions de nervis entre segments interns d’òrgans, músculs i pell, per a influir a nivell reflex, sobre malalties des de l’exterior.

Aquesta tècnica d’aplicació, és adequada per a crear una estimulació en les zones reflexes dels peus que reforcin les funcions corporals.

Per què el peu?

Existeixen diferents camps de zones reflexes, però hem triat el peu per: la seva grandària, el fa còmode de manejar i la seva sensibilitat.

Aquestes dues premisses fan que el peu sigui la zona reflecteix del cos on s’obté major eficàcia terapéutica.

Beneficis de la Reflexologia

  1. És relaxant.
  2. Redueix l’estrès.
  3. Millora la circulació.
  4. Permet l’alliberament de toxines.
  5. Equilibra els diferents sistemes.
  6. Revitalitza l’energia.
  7. Actua de manera preventiva.
  8. És gratificant per a qui la dona i per a qui la rep

Comparteix l'article a les teves xarxes socials!

Articles relacionats