RITUALS CORPORALS I FACIALS; RELAXA EL TEU SISTEMA NERVIÓS

Els rituals facials i corporals d’ayurveda són ideals per relaxar ment i cos. Per relaxar el teu sistema nerviós durant una estona.

Són molts els beneficis que aporten aquests rituals naturals, amb cosmètica vegana i ecològica d’alta qualitat:

  • Redueix l’ansietat

L’ansietat pot provocar importants desequilibris en les persones, es pot regular gràcies a les tècniques del massatge ayurveda.

  • Elimina toxines

La pressió exercida amb els moviments del massatge ayurveda fa treballar al sistema limfàtic, eliminant les toxines i activant una millor circulació de la sang pel cos.

Una sessió de massatge d’ayurveda és perfecte per a la desintoxicació de l’organisme. Gràcies a l’ús dels olis essencials, estem donant a la nostra pell tots els nutrients que necessita, guanyant bellesa i la màxima esplendor.

  • Retarda l’envelliment

Els massatges aiurvèdics tant facials com corporals retarden l’envelliment de la dermis d’una forma considerable i és que, davant la deterioració física o neurocognitiu que podem sofrir, ens trobem amb una tècnica que funciona des de fa dècades.

  • Millora el sistema immunitari

El nostre sistema immunitari té un paper fonamental en les nostres vides i és per això que hem de cuidar-lo al màxim.

L’ayurveda és bona tant per a alleujar la tensió muscular, per estrès com per millorar el nostre estat d’ànim, el que suposa un benefici general per al cos i la ment

L’aromateràpia aplicada amb els olis vegetals i essencials també ajuden a millorar l’estat d’ànim, alleujar l’estrès i promoure una sensació relaxant; a més que ajuda a combatre l’insomni, reduir la tensió, l’ansietat, el dolor i les nàusees.

Comparteix l'article a les teves xarxes socials!