Jordi Crosas - Preparador Físic
  • Treballem i adaptem el entrenament a les teves necessitats i objectius

  • Entrenaments personals i/o duo

  • Entrenaments de grups reduïts

  • Pèrdua de pes i tonificació corporal

  • HIST / Shortening Training

  • Entrenament de força i d’alt rendiment

  • Suplementació esportiva

  • Readaptació de Lesions

  • Activació Muscular

  • Tractament i millora de patologies

SERVEIS D’ENTRENAMENT PERSONAL I DUO

HIST (Segell de JC Training & Health Center)

El High Intensity Slow Training és un mètode d’entrenament creat per treballar la força i resistència muscular a través d’exercicis guiats portats a terme a baixa velocitat. Aquest format d’entrenament es caracteritza per la gran estimulació muscular dels exercicis i el baix risc de lesió. Amb l’entrenament d’alta intensitat a baixa velocitat aconseguiràs millorar el teu perfil de força i resistència muscular, el que es repercutirà en un increment de la teva estabilitat de les articulacions i una millora de la teva postura corporal general. Tanmateix, el teu sistema energètic es tornarà més eficaç a l’hora de tolerar un esforç mantingut.

Els resultats de totes les sessions s’enregistren en un programa informàtic per controlar la teva tècnica i progressió i s’envien al teu telèfon mòbil perquè tinguis un seguiment.

Format: Personal o per parelles. / Durada: 30 minuts.

SERVEIS D’ENTRENAMENT EN GRUPS REDUÏTS

1. PREVENCIÓ DE LESIONS (Específic per esports)

L’entrenament específic per esports té com a finalitat incrementar el teu rendiment així com prevenir lesions específiques del teu esport a través de noves tendències metodològiques validades científicament. Aquest format d’entrenament comprèn exercicis enfocats a reduir desajustaments, prevenir desequilibris musculars, corregir o optimitzar patrons de moviment i estimular mecanismes propioceptius i estabilitzadors.

Format: Grups reduïts de 3 a 6 persones  / Durada: 50 minuts.

2. FORÇA – RESISTÈNCIA  (El nostre entrenament funcional)

Aquest format d’entrenament l’orientem des d’un punt de vista lúdic amb exercicis globals de tot el cos que busquen millorar la teva força, resistència i flexibilitat per gaudir d’una millor postura corporal i una millor salut física. Basats en patrons de moviment comuns en el dia a dia, estructurem les sessions amb circuits dinàmics i variables per estimular la teva emergia i vitalitat.

Format: Grups reduïts de 3 a 6 persones  / Durada: 50 minuts.

3. ENTRENAMENT METABÒLIC (Crema calòrica)

Es tracta d’un entrenament d’alta intensitat per intervals. Es porten a terme exercicis cardiovasculars i de força enfocats a la pèrdua de pes i a la “tonificació” muscular. Amb l’entrenament metabòlic aconseguiràs cremar calories a dojo! L’objectiu és accelerar el teu metabolisme basal i reduir el percentatge de greix corporal, al mateix temps d’enfortir la teva musculatura.

És molt recomanable fer un període d’adaptació muscular a través del mètode HIST abans d’iniciar aquest tipus d’entrenament.

Format: Grups reduïts de 3 a 6 persones  / Durada: 50 minuts.

4. PILATES (A la nostra manera)

Sovint en el dia a dia adoptem postures incorrectes que deriven a desviacions de la nostra columna vertebral, normalment acompanyades de dolor cervical, dorsal o lumbar. Aquest entrenament enfocat a la postura contempla una visió holística del nostre cos a través d’exercicis de mobilitat articular i enfortiment muscular per millorar la salut de la teva esquena, prendre consciència del teu cos i millorar els teus hàbits de postura.

És molt recomanable fer un període d’adaptació muscular a través del mètode HIST abans d’iniciar aquest tipus d’entrenament.

Format: Grups reduïts de 3 a 6 persones  / Durada: 50 minuts.

5. TRX (Entrenament en suspensió)

L’entrenament en suspensió és un mètode d’entrenament basat en la utilització del propi pes corporal a través de moviments controlats amb un material anomenat TRX (Total Resistance eXercise). Aquest format d’entrenament busca millorar la força muscular i l’estabilitat articular a través de sessions sense impacte i amb baixa càrrega.

Format: Grups reduïts de 4 a 6 persones  / Durada: 50 minuts.

Pregunta per les tarifes i preu dels serveis sense cap compromís!

ON ESTEM?

VINE A VEURE EL CENTRE

ADREÇA

Passatge Can Mastrot, 1, baixos
08500 – Vic

PÀRKING 
en el mateix edifici del centre

PÀRKING ZONA BLAVA
a 1 minut caminant del centre

VESTUARI
i taquilles

TOVALLOLES

RECEPCIÓ