DOSI MÍNIMA EFICAÇ EN L’EXERCICI

La definició de DME (MED) és aquella dosi més petita necessària per produir els resultats desitjats.

Si fem un símil amb bronzejar-se (posar-se moreno) seria equivalent a 15 minuts d’exposició al sol. Més de 15 minuts només ens aporta cremar-nos la pell i allargar els dies fins a poder tornar a prendre el sol. Seria més eficient fer 4 exposicions de 15 minuts a la setmana que una exposició d’una hora.

Quan parlem d’exercici, la DME és aquella dosi d’exercici necessària per assolir els objectius desitjats. Per exemple,si busquem eliminar GRASSA acumulada, hem de fer el mínim treball necessari per iniciar una reacció en cadena de determinades hormones implicades en la pèrdua de greix. El fet de sumar hores de treball “cardiovascular” com bici, caminades, córrer, etc. Amb la finalitat de cremar calories està molt lluny de la finalitat de pèrdua de greix acumulada. L’únic que ens aportarà és una crema “extra de calories” molt fàcil de compensar amb poca ingesta d’aliments a més de perdre molt temps i esforç.

Si tens clar el teu propòsit (ja sigui augmentar la força, disminuir greix acumulat o augmentar massa muscular) hauries de treballar de la forma més eficient, segura i òptima per aconseguir-lo i NO PERDRE TEMPS NI ESFORÇ amb programes de baixa eficiència.

Comparteix l'article a les teves xarxes socials!