MedX, CORE TORSO ROTATION F1, PER QUÈ SERVEIX I QUINS SÓN ELS SEUS BENEFICIS

El sistema de contenció encoixinat exclusiu neutralitza els músculs de les espatlles, els braços i el pit mentre aïlla els músculs de la cintura. Un sistema separat de restriccions encoixinat bloqueja eficaçment la pelvis i evita que els músculs del maluc i dels glutis ajudin a la rotació del tors (no hi ha risc de lessió). A més augmenta la força i la flexibilitat al nucli del cos.

Els equips Medx estan considerats els millors equips d’enfortiment muscular del món. Destaquen per la seva gran precisió biomecànica, el gran aïllament que s’aconsegueix de cada grup muscular i la baixa fricció durant l’exercici, la qual cosa els converteix en l’eina ideal per augmentar la força muscular.

Els principals beneficis que ofereixen aquests equips són:

  • Excel·lent precisió biomecànica que permet ajustar els equips a la morfologia de cada persona per mantenir la postura adequada en la realització de l’exercici. El disseny de les màquines i les fixacions que podem utilitzar en cada exercici permeten aconseguir un gran aïllament del grup muscular que volem exercitar, la qual cosa es tradueix en un major estímul del múscul i un major guany de força.
  • Són equips de resistència progressiva variable, i per tant, la càrrega de l’exercici s’adapta a la corba de força fisiològica de cada múscul. Això permet reduir la probabilitat de lesions de manera molt important i és una gran ajuda en les fases inicials de l’entrenament. El múscul s’enforteix sota la tensió ideal en tot el rang de moviment, des del seu estirament màxim fins al seu escurçament complet, la qual cosa ens ajuda a prevenir i corregir desequilibris musculars.
  • Pel seu disseny, són els equips del mercat amb un menor índex de fricció. D’aquesta manera, aconseguim l’estímul desitjat per l’exercici en el múscul, sense incorporar càrregues no desitjades produïdes per la fricció dels components de la màquina.
  • Escollir i progressar amb el nivell de resistència en increments molt petits;  garanteix un pes just en cada moment.
 

Comparteix l'article a les teves xarxes socials!